Zubáč v alobale

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Zubáč v alobale

Najjemnejšia ryba, akú som kedy jedol, bola robená v alobale. Za tento recept posielam do neba jedno veľké „ďakujem“ pánovi Pospíšilovi.

Zander in foil

The most tender fish I’ve ever eaten was cooked in foil. I’m sending one big “thank you” to Mr. Pospíšil in heaven for this recipe.

Ingrediencie
Julienne:
cukina,
mrkva,
petržlen,
paprika,
olivový olej,
soľ

1 ks filet zubáč,
plátok masla,
soľ,
čierne korenie,
citrónová šťava - pár kvapiek

Limetková pena:
1 dcl šľahačka
0,5 dcl mlieko
limetka

Ingredients
Julienne:
zucchini,
carrot,
parsley,
pepper,
olive oil,
salt

1 piece of zander-perch fillet,
a slice of butter,
salt,
black pepper,
lemon juice - a few drops

Lime foam:
1 dcl whipping cream,
0.5 dcl milk,
lime

Kategória: Recepty
jedlá: hlavné jedlá
procesy: pečenie
suroviny: ryba
Položka bola vypredaná…