Zubáč v alobale
Link na video TU
Najjemnejšia ryba, akú som kedy jedol, bola robená v alobale. Za tento recept posielam do neba jedno veľké „ďakujem“ pánovi Pospíšilovi.
Zander in foil
The most tender fish I’ve ever eaten was cooked in foil. I’m sending one big “thank you” to Mr. Pospíšil in heaven for this recipe.
Ingrediencie
Julienne:
cukina,
mrkva,
petržlen,
paprika,
olivový olej,
soľ
1 ks filet zubáč,
plátok masla,
soľ,
čierne korenie,
citrónová šťava - pár kvapiek
Limetková pena:
1 dcl šľahačka
0,5 dcl mlieko
limetka
Ingredients
Julienne:
zucchini,
carrot,
parsley,
pepper,
olive oil,
salt
1 piece of zander-perch fillet,
a slice of butter,
salt,
black pepper,
lemon juice - a few drops
Lime foam:
1 dcl whipping cream,
0.5 dcl milk,
lime
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | hlavné jedlá |
procesy: | pečenie |
suroviny: | ryba |
Položka bola vypredaná… |