Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.

Prejsť na obsah

Prihlásenie k vášmu účtu

Nemôžete vyplniť toto pole
Nová registráciaZabudnuté heslo
PrihlásenieRegistrácia
Kulinary LAB
Hľadať Nákupný košík Prázdny košík
  • JEDLÁ
    • Dezerty
    • Fingerfood
    • Hlavné jedlá
    • Menu
    • Nápoje
    • Nátierky
    • Omáčky
    • Pasta
    • Pečivo
    • Polievky
    • Predjedlá
    • Prílohy
    • Raňajky
    • Šaláty
  • PROCESY
    • Aerácia
    • Denaturácia
    • Emulzie
    • Extrakcia a redukcia
    • Homogenizácia
    • Karamelizácia
    • Kuchta
    • Kysnutie
    • Maillardova reakcia
    • Osmóza
    • Parenie
    • Pečenie
    • Separácia
    • Sous vide
    • Varenie
  • SUROVINY
    • Alkohol
    • Cukor
    • Huby
    • Koreniny
    • Mäso
    • Mlieko a produkty
    • Obilniny a produkty
    • Oleje a tuky
    • Ovocie
    • Ryba
    • Strukoviny
    • Vajcia
    • Zelenina
  • Recepty
  • Talk & Cook
  • Single by Ihnačák
    • 19. týždeň
    • 18. týždeň
    • 17. týždeň
    • 16. týždeň
    • 15. týždeň
    • 14. týždeň
    • 13. týždeň
    • 12. týždeň
    • 11. týždeň
    • 10. týždeň
    • 9. týždeň
    • 8. týždeň
    • 7. týždeň
    • 6. týždeň
    • 5. týždeň
    • 4. týždeň
    • 3. týždeň
    • 2. týždeň
    • 1. týždeň
  • Testovanie
  • Prémium
  • E-shop
  • Prihlásenie
Viac
Domov / Testovanie

Testovanie, Strana 2

Otvoriť filter
Rozbaliť filter

jedlá

procesy

suroviny

Zobrazených položiek: 77
Stránka 2 z 7 - 77 položiek celkom
Black and Red Bold Grunge Business YouTube Thumbnail 2025 04 19T112453.240
Koľko vydržia banány
701
Hovädzie mäso sous vide
Hovädzie mäso sous vide
695
gnocchi test
Gnocchi - testovanie
662
farebny gintonic
Farebný gin tonic
611
kacka 50 stupnov
Kačacie prsia v sous vide do 50 °C
575
v com smazit
Testovaním k najlepšiemu tuku na vysmážanie
542
trojobal
Testovaním k najlepšiemu trojobalu
539
120 humus
Humus v šiestich farbách
509
119 guacamole
Udrží kôstka z avokáda guacamole svieže?
506
118 avokado zrenie
Zrenie avokáda v rôznych podmienkach
503
114 masove gulky rozne panady
Mäsové guľky - rôzne panady
470
113 vafle
Vafle - slovenské vs. belgické
467
Hore
Ďalšie produkty
1 Predchádzajúca stránka 2 Ďalšia strana 7

Zápätie

Ikona01
ShoptetVytvoril Shoptet Copyright 2025 Kulinary LAB. Všetky práva vyhradené.