Tatársky biftek
Link na video TU
Tatársky biftek je obľúbený predkrm, ktorý si získa každého milovníka mäsa. My sme testovali, ako najlepšie rozmeniť na drobné náš krásny kus sviečkovej, tak, aby ste si mohli jej chuť užiť naplno.
Steak tartare
Steak tartare is a popular appetizer that wins over every meat lover. We tested the best way to finely chop our beautiful piece of tenderloin, so you can enjoy its full flavor.
Ingrediencie:
300 g hovädzia sviečková
20 g žĺtok
20 g cibuľka (šalotka)
30 g uhorky
20 g horčica
10 g olivy
6 g ančovičky
5 + 4 g cesnak (pečený cesnak)
5 g kapari
6 g worčestrová omáčka
4 g soľ
1 g čierne korenie
Ingredients:
300 g beef tenderloin
20 g egg yolk
20 g shallots
30 g pickles
20 g mustard
10 g olives
6 g anchovies
5 + 4 g garlic (roasted garlic)
5 g capers
6 g Worcestershire sauce
4 g salt
1 g black pepper
Kategória: | Testovanie |
---|---|
jedlá: | predjedlá |
procesy: | separácia |
suroviny: | mäso |
Položka bola vypredaná… |