Prihlásenie k vášmu účtu

Nemôžete vyplniť toto pole
Nová registráciaZabudnuté heslo
PrihlásenieRegistrácia
Kulinary LAB
Hľadať Nákupný košík Prázdny košík
  • JEDLÁ
    • Dezerty
    • Fingerfood
    • Hlavné jedlá
    • Menu
    • Nápoje
    • Nátierky
    • Omáčky
    • Pasta
    • Pečivo
    • Polievky
    • Predjedlá
    • Prílohy
    • Raňajky
    • Šaláty
  • PROCESY
    • Aerácia
    • Denaturácia
    • Emulzie
    • Extrakcia a redukcia
    • Homogenizácia
    • Karamelizácia
    • Kuchta
    • Kysnutie
    • Maillardova reakcia
    • Osmóza
    • Parenie
    • Pečenie
    • Separácia
    • Sous vide
    • Varenie
  • SUROVINY
    • Alkohol
    • Cukor
    • Huby
    • Koreniny
    • Mäso
    • Mlieko a produkty
    • Obilniny a produkty
    • Oleje a tuky
    • Ovocie
    • Ryba
    • Strukoviny
    • Vajcia
    • Zelenina
  • Recepty
  • Talk & Cook
  • Single by Ihnačák
    • 14. týždeň
    • 13. týždeň
    • 12. týždeň
    • 11. týždeň
    • 10. týždeň
    • 9. týždeň
    • 8. týždeň
    • 7. týždeň
    • 6. týždeň
    • 5. týždeň
    • 4. týždeň
    • 3. týždeň
    • 2. týždeň
    • 1. týždeň
  • Testovanie
  • Prémium
  • E-shop
  • Prihlásenie
Viac
Domov / Talk & Cook

Talk & Cook, Strana 2

Otvoriť filter
Rozbaliť filter

jedlá

procesy

suroviny

Zobrazených položiek: 21
Stránka 2 z 2 - 21 položiek celkom
101 oravsky camembert viktor rajek
Camembert s Viktorom Rajekom
344
96 gulas palo kral
Guľáš s Paľom Kráľom
329
91 beef wellington felner
Beef Wellington s Ľubošom Fellnerom
314
85 bravcova panenka jbc
Bravčová panenka s JB Cigánikovou
296
82 licka s ihnacakom
Hovädzie líčka s Marcelom Ihnačákom
287
74 kapustnica veronika
Kapustnica s Veronikou Rajek
74
72 bobalky veronika
Bobaľky s Veronikou Rajek
72
65 halusky hlina
Bryndzové halušky s Lojzom Hlinom
65
23 lasagne s katezinkou
Lasagne s Katezinkou
23
Hore
1 Predchádzajúca stránka 2
Ikona01
ShoptetVytvoril Shoptet Copyright 2025 Kulinary LAB. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.

Nastavenie