Sous vide vajíčka
Hľadáme ideálnu teplotu a ideálny čas na perfektné vajce
Link na video TU
Ukážeme vám fascinujúci výsledok z varenia vajíčok metódou Sous Vide – technikou, ktorá je tak precízna, že sa jej výsledky zdajú byť takmer magické. Varili sme 36 vajíčok, aby sme presne zistili, pri akej teplote v akom čase sa vajíčka uvaria a vlastne ako – od jemne tekutého žĺtka až po vajíčko úplne natvrdo. Výsledok? Nuž vyberte si, ktoré sa Vám hodí najlepšie do Vami varených jedál a tak sa vyhnete napríklad stresu, či sa Vám hostí podarí ohúriť.
Sous Vide eggs
We will show you a fascinating result of egg cooking with the Sous Vide method - a technique that is so precise that its results seem almost magical. We cooked 36 eggs to precisely determine at what temperature and for how long the eggs have to be cooked and actually how - from gently liquid yolk to fully hard boiled egg. The result? Well, choose which one suits your cooked dishes best and avoid stress, for example whether your guests will be amazed.
Kategória: | Testovanie |
---|---|
procesy: | sous vide |
suroviny: | vajcia |
Položka bola vypredaná… |