Prejsť na obsah

Prihlásenie k vášmu účtu

Nemôžete vyplniť toto pole
Nová registráciaZabudnuté heslo
PrihlásenieRegistrácia
Kulinary LAB
Hľadať Nákupný košík Prázdny košík
  • JEDLÁ
    • Dezerty
    • Fingerfood
    • Hlavné jedlá
    • Menu
    • Nápoje
    • Nátierky
    • Omáčky
    • Pasta
    • Pečivo
    • Polievky
    • Predjedlá
    • Prílohy
    • Raňajky
    • Šaláty
  • PROCESY
    • Aerácia
    • Denaturácia
    • Emulzie
    • Extrakcia a redukcia
    • Homogenizácia
    • Karamelizácia
    • Kuchta
    • Kysnutie
    • Maillardova reakcia
    • Osmóza
    • Parenie
    • Pečenie
    • Separácia
    • Sous vide
    • Varenie
  • SUROVINY
    • Alkohol
    • Cukor
    • Huby
    • Koreniny
    • Mäso
    • Mlieko a produkty
    • Obilniny a produkty
    • Oleje a tuky
    • Ovocie
    • Ryba
    • Strukoviny
    • Vajcia
    • Zelenina
  • Recepty
  • Talk & Cook
  • Single by Ihnačák
    • 18. týždeň
    • 17. týždeň
    • 16. týždeň
    • 15. týždeň
    • 14. týždeň
    • 13. týždeň
    • 12. týždeň
    • 11. týždeň
    • 10. týždeň
    • 9. týždeň
    • 8. týždeň
    • 7. týždeň
    • 6. týždeň
    • 5. týždeň
    • 4. týždeň
    • 3. týždeň
    • 2. týždeň
    • 1. týždeň
  • Testovanie
  • Prémium
  • E-shop
  • Prihlásenie
Viac
Domov / PROCESY / Sous vide

Sous vide

Otvoriť filter
Rozbaliť filter

jedlá

suroviny

Zobrazených položiek: 7
Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom
  • Odporúčame
71 vianocne kacacie prsia sous vide pomarnc
Kačacie prsia na pomarančoch
71
2 zltok na kaviari
Žĺtok na kaviári
2
1 sous vide vajicka teplota
Sous vide vajíčka
1
70 kacacie prsia sous vide
Kačacie prsia sous vide
70
95 krkovicka sous vide
Krkovička - 24h sous vide
326
kacka 50 stupnov
Kačacie prsia v sous vide do 50 °C
575
Hovädzie mäso sous vide
Hovädzie mäso sous vide
695

Zápätie

Ikona01
ShoptetVytvoril Shoptet Copyright 2025 Kulinary LAB. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.

Nastavenie