Rizoto so zelenou špargľou a taleggiom
Link na video TU
50 odtieňov zelenej – aj tak by sa dalo charakterizovať toto fantastické rizoto so špargľou, fazuľkou, brokolicou či hráškom. Pripravte si recept, ktorý si zamilujú (nielen) všetci vegetariáni. Dobrú chuť!
Risotto with Green Asparagus and Taleggio
50 Shades of Green – that’s one way to describe this fantastic risotto with asparagus, green beans, broccoli, and peas. Try a recipe that (not only) all vegetarians will fall in love with. Enjoy!
Ingrediencie (2 porcie):
300 g zelená špargľa
30 g maslo
30 g olivový olej
60 g cibuľa
150 g ryža Arborio
30 g pečený cesnak
50 g hrášok
50 g zelená fazuľka
50 g brokolica
75 g víno biele
Zeleninový vývar (https://www.patreon.com/posts/zeleninovy-vyvar-114553370?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link)
30 g parmezán
6 g soľ
1 g čierne korenie
100 g Taleggio syr
25 g maslo
Maslo a cukor na špargľové špičky
Ingredients (2 servings):
300 g green asparagus
30 g butter
30 g olive oil
60 g onion
150 g Arborio rice
30 g roasted garlic
50 g peas
50 g green beans
50 g broccoli
75 g white wine
Vegetable stock (https://www.patreon.com/posts/zeleninovy-vyvar-114553370?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link)
30 g Parmesan
6 g salt
1 g black pepper
100 g Taleggio cheese
25 g butter
Butter and sugar for asparagus tips
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | hlavné jedlá |
procesy: | varenie |
suroviny: | obilniny a produkty, zelenina |
Položka bola vypredaná… |