Ravioli plnené žĺtkom, so šalviovým maslom
Link na video TU
Toto jedlo v bežnej reštaurácii nedostanete. Okrem toho, že jeho príprava je mimoriadne pracná, je aj pomerne náročné na skladovanie – najmä pre čerstvý žĺtok vo vnútri. Keď sa však do raviol pustíte, držte sa presne tohto receptu a garantujem vám, že doma budete za hviezdu :-)
Ravioli filled with egg yolk, with sage butter
This dish is not something you’ll get in an ordinary restaurant. Besides being extremely labor-intensive to make, it’s also quite challenging to store — especially because of the fresh egg yolk inside. But when you do decide to make these ravioli, stick exactly to this recipe, and I guarantee you’ll be a star at home :-)
Ingrediencie:
3 ks vajce
400 g semolina múka
12 g Soľ
Olivový olej do 600 g cesta
Voda do 650 g cesta
25 ml rozmixovaná pečená paprika
Polohrubá múka
8ks vajce
parmezán
soľ
čierne korenie
Šalviové maslo:
200 g maslo
čerstvá šalvia
Ingredients:
3 pcs egg
400 g semolina flour
12 g salt
Olive oil for up to 600 g of dough
Water for up to 650 g of dough
25 ml blended roasted pepper
All-purpose flour
8 pcs egg
Parmesan
Salt
Black pepper
Sage butter:
200 g butter,
fresh sage
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | pasta |
procesy: | varenie |
suroviny: | obilniny a produkty, vajcia |
Položka bola vypredaná… |