Krúpoto - rôzne veľkosti krúpov

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Krúpoto - rôzne veľkosti krúpov

Jačmenné krúpy jedia ľudia už po tisícročia. Radíme ich k najstarším obilninám, ktoré sa na svete pestovali a konzumovali. Z krúpov dnes, okrem iného, varíme krúpoto, podobne ako z ryže rizoto. V tomto videu testujeme, aké veľké krúpy sú tie najvhodnejšie.

Orzotto - various sizes of pearl barley

People have been eating barley groats for thousands of years. They are among the oldest grains grown and consumed in the world. Today, among other things, we use groats to cook orzotto, similar to how rice is used for risotto. In this video, we test which size of groats is the most suitable.

Ingrediencie 6 porcií:
60 g olej
60 g maslo
200 g cibuľa
60 g cesnak
150 g saláma (uherák alebo slanina...)
450 g jačmenné krúpy
225 ml víno biele
2,5 l zeleninový vývar
kukurica
parmezán
18 g soľ
90 g maslo
Čierne olivy
3 g čierne korenie

Ingredients 6 servings:
60 g oil
60 g butter
200 g onion
60 g garlic
150 g salami (Hungarian-style or bacon...)
450 g pearl barley
225 ml white wine
2.5 l vegetable broth
corn
parmesan
18 g salt
90 g butter
black olives
3 g black pepper

Kategória: Testovanie
jedlá: hlavné jedlá
procesy: varenie
suroviny: obilniny a produkty
Položka bola vypredaná…