Prejsť na obsah

Prihlásenie k vášmu účtu

Nemôžete vyplniť toto pole
Nová registráciaZabudnuté heslo
PrihlásenieRegistrácia
Kulinary LAB
Hľadať Nákupný košík Prázdny košík
  • JEDLÁ
    • Dezerty
    • Fingerfood
    • Hlavné jedlá
    • Menu
    • Nápoje
    • Nátierky
    • Omáčky
    • Pasta
    • Pečivo
    • Polievky
    • Predjedlá
    • Prílohy
    • Raňajky
    • Šaláty
  • PROCESY
    • Aerácia
    • Denaturácia
    • Emulzie
    • Extrakcia a redukcia
    • Homogenizácia
    • Karamelizácia
    • Kuchta
    • Kysnutie
    • Maillardova reakcia
    • Osmóza
    • Parenie
    • Pečenie
    • Separácia
    • Sous vide
    • Varenie
  • SUROVINY
    • Alkohol
    • Cukor
    • Huby
    • Koreniny
    • Mäso
    • Mlieko a produkty
    • Obilniny a produkty
    • Oleje a tuky
    • Ovocie
    • Ryba
    • Strukoviny
    • Vajcia
    • Zelenina
  • Recepty
  • Talk & Cook
  • Single by Ihnačák
    • 18. týždeň
    • 17. týždeň
    • 16. týždeň
    • 15. týždeň
    • 14. týždeň
    • 13. týždeň
    • 12. týždeň
    • 11. týždeň
    • 10. týždeň
    • 9. týždeň
    • 8. týždeň
    • 7. týždeň
    • 6. týždeň
    • 5. týždeň
    • 4. týždeň
    • 3. týždeň
    • 2. týždeň
    • 1. týždeň
  • Testovanie
  • Prémium
  • E-shop
  • Prihlásenie
Viac
Domov / PROCESY / Homogenizácia

Homogenizácia

Otvoriť filter
Rozbaliť filter

jedlá

suroviny

Zobrazených položiek: 10
Stránka 1 z 1 - 10 položiek celkom
  • Odporúčame
64 cheescake citron
Citrónový cheescake
64
40 humus
Humus
40
32 pesto battle
Pesto genovese a slovenská verzia
32
27 demikat
Demikát
27
15 tahini
Tahini
15
75 maslove trio
Maslové trio
75
62 cerstvy smotanovy syr lucina
Čerstvý smotanový syr (Lúčina)
62
53 oskvarkova natierka
Oškvarková nátierka
53
88 chimmichuri
Chimmichuri
305
Jahodová pena
Jahodová pena
656

Zápätie

Ikona01
ShoptetVytvoril Shoptet Copyright 2025 Kulinary LAB. Všetky práva vyhradené.
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.

Nastavenie