Bravčová panenka so smotanovou omáčkou
Link na video TU
A Star Is Born! Nie, hlavnou hviezdou tohto jedla nie je Lady Gaga. Dokonca ani úžasne mäkučké bravčové. Je ňou výnimočná smotanová omáčka – so zeleným korením, dijonskou horčicou a kvapkou koňaku.
Pork tenderloin with creamy sauce
A Star Is Born! No, the main star of this dish isn’t Lady Gaga. Not even the wonderfully tender pork. It’s the exceptional creamy sauce – with green peppercorns, Dijon mustard, and a splash of cognac.
Ingrediencie:
1 kg Bravčová panenka
Soľ
Sušené zelené korenie
0,5 kg Zemiaky
soľ
50 g Maslo
50 g Parmezán
Petržlenová vňať
Omáčka:
2 dcl Sladká smotana
Zelené korenie zavárané
2 čL Dijonská horčica
0,5 dcl Koňak
0,5 dcl Mlieko
Ingredients:
1 kg Pork tenderloin
Salt
Dried green pepper
0.5 kg Potatoes
Salt
50 g Butter
50 g Parmesan
Parsley
Sauce:
200 ml Heavy cream
Pickled green pepper
2 tsp Dijon mustard
50 ml Cognac
50 ml Milk
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | omáčky |
procesy: | extrakcia a redukcia |
suroviny: | mlieko a produkty |
Položka bola vypredaná… |