Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.

Prejsť na obsah

Prihlásenie k vášmu účtu

Nemôžete vyplniť toto pole
Nová registráciaZabudnuté heslo
PrihlásenieRegistrácia
Kulinary LAB
Hľadať Nákupný košík Prázdny košík
  • JEDLÁ
    • Dezerty
    • Fingerfood
    • Hlavné jedlá
    • Menu
    • Nápoje
    • Nátierky
    • Omáčky
    • Pasta
    • Pečivo
    • Polievky
    • Predjedlá
    • Prílohy
    • Raňajky
    • Šaláty
  • PROCESY
    • Aerácia
    • Denaturácia
    • Emulzie
    • Extrakcia a redukcia
    • Homogenizácia
    • Karamelizácia
    • Kuchta
    • Kysnutie
    • Maillardova reakcia
    • Osmóza
    • Parenie
    • Pečenie
    • Separácia
    • Sous vide
    • Varenie
  • SUROVINY
    • Alkohol
    • Cukor
    • Huby
    • Koreniny
    • Mäso
    • Mlieko a produkty
    • Obilniny a produkty
    • Oleje a tuky
    • Ovocie
    • Ryba
    • Strukoviny
    • Vajcia
    • Zelenina
  • Recepty
  • Talk & Cook
  • Single by Ihnačák
    • 19. týždeň
    • 18. týždeň
    • 17. týždeň
    • 16. týždeň
    • 15. týždeň
    • 14. týždeň
    • 13. týždeň
    • 12. týždeň
    • 11. týždeň
    • 10. týždeň
    • 9. týždeň
    • 8. týždeň
    • 7. týždeň
    • 6. týždeň
    • 5. týždeň
    • 4. týždeň
    • 3. týždeň
    • 2. týždeň
    • 1. týždeň
  • Testovanie
  • Prémium
  • E-shop
  • Prihlásenie
Viac
  • JEDLÁ
    • Dezerty
    • Fingerfood
    • Hlavné jedlá
    • Menu
    • Nápoje
    • Nátierky
    • Omáčky
    • Pasta
    • Pečivo
    • Polievky
    • Predjedlá
    • Prílohy
    • Raňajky
    • Šaláty
  • PROCESY
    • Aerácia
    • Denaturácia
    • Emulzie
    • Extrakcia a redukcia
    • Homogenizácia
    • Karamelizácia
    • Kuchta
    • Kysnutie
    • Maillardova reakcia
    • Osmóza
    • Parenie
    • Pečenie
    • Separácia
    • Sous vide
    • Varenie
  • SUROVINY
    • Alkohol
    • Cukor
    • Huby
    • Koreniny
    • Mäso
    • Mlieko a produkty
    • Obilniny a produkty
    • Oleje a tuky
    • Ovocie
    • Ryba
    • Strukoviny
    • Vajcia
    • Zelenina
  • Recepty
  • Talk & Cook
  • Single by Ihnačák
    • 19. týždeň
    • 18. týždeň
    • 17. týždeň
    • 16. týždeň
    • 15. týždeň
    • 14. týždeň
    • 13. týždeň
    • 12. týždeň
    • 11. týždeň
    • 10. týždeň
    • 9. týždeň
    • 8. týždeň
    • 7. týždeň
    • 6. týždeň
    • 5. týždeň
    • 4. týždeň
    • 3. týždeň
    • 2. týždeň
    • 1. týždeň
  • Testovanie
  • Prémium
  • E-shop
Domov / Single by Ihnačák / 10. týždeň

10. týždeň

Varenie len sám pre seba? Prečo nie?
Potrebuješ chuť, kuchyňu aspoň so základným vybavením, pár základných potravín a už len náš 1 presný nákupný zoznam na celý týždeň so 7 videami s presným návodom, ako si každý deň uvaríš v krátkom čase jedno fantastické jedlo s Marcelom Ihnačákom.

SbI-stale-potraviny

Link na video TU

Otvoriť filter
Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom
  • Odporúčame
Pstruh s avokádovo - uhorkovým šalátom (1. deň)
Pstruh s avokádovo - uhorkovým šalátom (1. deň)
668
Špagety s karfiolom a orechmi (2. deň)
Špagety s karfiolom a orechmi (2. deň)
671
Ryba na karí so šampiňónmi (3. deň)
Ryba na karí so šampiňónmi (3. deň)
674
Teplý fazuľový šalát (4. deň)
Teplý fazuľový šalát (4. deň)
677
Cuketové placky s balkánskym syrom a šampiňónmi (5. deň)
Cuketové placky s balkánskym syrom a šampiňónmi (5. deň)
680
Zapečený karfiol s fazuľou a balkánskym syrom (6. deň)
Zapečený karfiol s fazuľou a balkánskym syrom (6. deň)
683
Zeleninový tanier (7. deň)
Zeleninový tanier (7. deň)
686

Zápätie

Ikona01
ShoptetVytvoril Shoptet Copyright 2025 Kulinary LAB. Všetky práva vyhradené.